Enercii belgeseli bir günde 2 milyon izlendi

Enercii belgeseli bir günde 2 milyon izlendi
Gazeteci Cüneyt Özdemir'in yönetmen koltuğunda olduğu Dilan ve Engin Polat'ın hayatını anlattığı "Enercii" belgeseli 24 saat içerisinde 2 milyon izlenme alarak Türkiye'de en kısa sürede izlenen belgesel oldu.

Türkiye'nin aylardır en çok konuştuğu isim olan Dilan ve Engin Polat, şimdide kendileri hakkında çekilen belgesel ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Cezaevinde tutuklu bulunan çift, haklarında kara para aklama iddialarıyla tutukluluk durumu devam ediyor.

Şatafatlı hayatından başlayıp tutuklanma sürecine kadar yaşananları ele alınan belgesel, gazeteci Cüneyt Özdemir tarafından ele alındı. Özdemir'in yönetmen koltuğunda oturduğu belgeselde senaryo metnini Özlem Mağden yazdı.

1 günde 2 milyon kez izlendi

Cüneyt Özdemir, çektiği Enercii belgesi video izleme platformu Youtube üzerinden 24 saat içerisinde 2 milyon izlenme yakalayarak Türkiye tarihinde en çok izlenen belgesel oldu. Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Türkiye’nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgeseli oldu! 2 günde yaklaşık Bir milyon kez izlendi. Bu çok büyük bir rekor…." ifadelerine yer verdi.

Belgeseli Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.