MHP, Starbucks'dan kahve alanları Türk kahvesi içmeye davet etti

MHP, Starbucks'dan kahve alanları Türk kahvesi içmeye davet etti
İsrail'e destek verdiği gerekçesiyle Türkiye'nin her bir yanında kahve markası Starbucks'a protestolar sürüyor. Bir protesto da MHP üyelerinden geldi.

Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunan kahve markası Starbucks, İsrail ve Hamas arasındaki saldırılara devam ederken İsrail'e maddi destekte bulunmasıyla son günlerde pekçok kişi tarafından şubelerinde protesto eylemleri gerçekleşiyor. AK Parti'nin Kadın Kolları'nın oturma eyleminin ardından bir başka eylem de MHP'den geldi.

Pankart açıp Türk kahvesi içmeye davet ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı üyelerinin bir araya gelerek ilçedeki Starbucks mağazasının önünde kahve içen vatandaşlara seslendiler.

Yapılan protestoda "Değerli vatandaşlar, yapılan zulme sessiz kalmayın. Aldığınız kahvelerin paraların hepsi Müslümanlara mermi olarak dönüyor. Sizlerden ricam artık İsrail faşisti ürünler kullanmayın." ifadeleri kullanıldı.

Osmangazi İlçe Başkanlığı üyelerinin açtığı pankartta "Müslüman kanı içme! Türk kahvesi iç!" sözlerinin yer aldığı yazı ve ellerindeki cezve ile fincanlar dikkat çekti.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.