Camide "Atatürk'e dua edelim" diyen gence bir grubun saldırdığı ortaya çıktı

Camide "Atatürk'e dua edelim" diyen gence bir grubun saldırdığı ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde 10 Kasım'ın Atatürk'ün vefatının 85. yıldönümü olması ve Cuma gününe denk gelmesiyle bir vatandaş cami imamına "Atatürk'e dua edelim" diyen gencin, namaz çıkışı saldırıya uğradığı yeni görüntüler ortaya çıktı.

Hüsamettin Ozan Aslan- 10 Kasım'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olması ve bu yıl Cuma gününe gelmesiyle birlikte bazı cami ve imamlar Atatürk'ün ruhuna dua ederken bazı imamlar ise tepki göstererek kavgaya yol açtı. Esenler Merkez Cami'de meydana gelen tartışmada Cuma namazında cemaatteki bir genç, imama " Neden Atatürk'e dua etmiyorsunuz" sorusu üzerine tartışma çıkmış ve namaz bitince kavgaya dönüşmüştü.

Başlatma Mustafa Kemal Atatürk'üne diyerek bağırdı

Genç, Cuma namazının bitmesinin ardından kavganın üzerine bir kişi Başlatma Mustafa Kemal Atatürk'üne diyerek bağırınca kavga daha da büyümüştü. Yaşanan o anlar caminin dışına çıktı ve namaza gelen kişilerin o gence saldırdığı ortaya çıktı

Atatürk'e dua edelim dediği için saldırdılar

Cuma namazı çıkışı bir grubun "Atatürk'e dua edelim" diyen gence saldırdığı ve üzerindeki kıyafetleri yırttığı yeni görüntüler ortaya çıktı. O görüntülerin ardından sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.