5 milyon TL'lik soruyu gören yarışmacı elendi

5 milyon TL'lik soruyu gören yarışmacı elendi
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL tutarındaki soruyu açtıran Eyüb İşler, yarışmada yanlış cevap vererek elendi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı yarışma Kim Milyoner Olmak İster'de ilk kez 5 milyon TL değerindeki soruyu ilk kez açılmıştı. Yarışmanın yayınlanan bölümünde Eyüb İşler geceye damga vururken söylediği sözler ile oldukça konuşuluyor.

Yarışmadan elendi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında büyük ödül 5 milyon TL'yi ilk kez gören yarışmacı soruya yanlış cevap vererek yarışmadan elendi. Yarışma anında sorunun cevabından emin olamayan yarışmacı Tokat yanıtını vererek yanlış cevaplaması sonucunda yarışmaya veda etti. İşler yarışmadan 50 bin TL kazandı.

Yarışmada konuşmaları ve fikirleriyle oldukça konuşulan Eyüb İşler, geçtiğimiz bölüm Filistin ile ilgili soruda da söylediği sözleri ile oldukça konuşulmuştu.

Sorunun cevabı sosyal medyada oldukça konuşuldu

Yarışmada" İlki Sinop İnceburun'la Hatay'ın en güneyi arasına ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla Gökçeada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi?" sorusu soruldu. Sorunun cevabı ise Çorum olacaktı.

111111.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.