Özlem Öz'den "altınlarım sahte" paylaşımı

Özlem Öz'den "altınlarım sahte" paylaşımı
Dilan Polat ve Engin Polat'ın haklarında kara para aklama iddiasıyla tutuklanmasının üzerine birçok gösterişli paylaşımlar yapan fenomenlere gözler çevrilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Polat çiftinin cezaevine sevk edilmesiyle sosyal medyada milyonlar kazanan fenomenlere gözler çevrilmiş Şulemsi lakabıyla tanınan Şule Kayatürk başta olmak üzere Tayyar Öz ve eşi Özlem Öz'de şatafatlı hayatlarıyla oldukça konuşulmaktaydılar. Son olarak haklarında bu insanlar nasıl zengin oluyor? sorusunu soran vatandaşlar gösterişli hayatını açıkca paylaşan isimleri mercek altına aldı.


Tayyar Öz ve Özlem Öz'de o isimler arasında yer aldı

Doktor Tayyar Öz ve eşi Özlem Öz'ünde sosyal medyada oldukça lüks hayatlarını paylaşmaları acaba Polat çiftinin bir benzeri mi sorusunu akıllara getiriyor. Özlem Öz'de sosyal medya hesabından çektiği bir videoyla eşinin kendisine aldığı onlarca altının sahte olduğunu ima ederek açıklama yaptı.


O altınlar "sahte"

Özlem Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altınlarıyla daha önce çektiği videoda aslında o altınların sahte olduğunu ima etti. Öz sözlerine "Ne kadar kalitesiz bir malzemeden yapıldığını görebilirsiniz canlarım" notuyla paylaştı. Özlem Öz yaptığı paylaşımda "kendimden utanıyorum ama göstermem lazım" sözlerine eklerken arkada görülen Kuran-ı Kerim'in olması yeni bir tartışmayı daha beraberinde getirdi.

İşte o anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.