Engin Polat ve Dilan Polat'ın avukatından ilk açıklama: Gece yarısı alınmalarını...

Engin Polat ve Dilan Polat'ın avukatından ilk açıklama: Gece yarısı alınmalarını...
Kara para akladıkları iddiasıyla haklarında açılan soruşturma sonrası gözaltına alınan Engin Polat ve Dilan Polat için avukatlarından açıklama geldi. Avukat; "Gece yarısı evlerinden gözaltına alınmış olmalarını kamu vicdanına bırakıyoruz" dedi.

Lüks yaşamları, göz alıcı hediyeleri ve daha birçok konuda ön plana çıktıkları hayatları ile her gün milyonların gündemine oturan Engin Polat ile Dilan Polat hakkında MASAK tarafından soruşturma açılmıştı. Çift gece saatlerinde de gözaltına alınarak sağlık kontolünden geçirilip emniyete götürülmüştü. Polat ailesinin avukatı konu hakkında açıklamada bulunarak; "Gece yarısı evlerinden gözaltına alınmış olmalarını kamu vicdanına bırakıyoruz" dedi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınan Polat çifti ve beraberindekiler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne getirildi.

AİLENİN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA

Gözaltıların ardından açıklama yapan ailenin avukatı, "Müvekkillerimiz Engin Polat ve Dilan Polat hakkında yürütülen soruşturma dosyası kapsamında savcılık huzurunda veya yönlendirilecekleri kolluk biriminde ifade vermeye hazır olduklarına, kaçma şüphelerinin olmadığına, sabit ikametgahlarında olduklarına dair günler öncesinde dilekçe sunmamıza, adli kontrol kararına aykırı bir davranış ve eylemleri olmamasına rağmen gece yarısı evlerinde gözaltına alınmış olmalarına kamu vicdanına bırakıyoruz. Yasal sürecin sonunda müvekkillerimizin suçsuzluğunun ispat edileceğine inanıyor ve Türk adaletine güveniyoruz" denildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.