Sakla Beni dizisindeki olay yaratan sahne tepki çekti

Sakla Beni dizisindeki olay yaratan sahne tepki çekti
Star TV ekranlarında dün akşam yayınlanan Sakla Beni isimli dizide çocuk karakterlerin oynadığı olay yaratan sahne vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu.

Star TV ekranlarında Perşembe akşamı seyircisiyle buluşan yeni dizi Sakla Beni, ilk bölümüyle izleyiciler tarafından skandal bir sahne ile oldukça tepki çekti.

Başrollerinde Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Selma Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Sevinç Erbulak, Tamer Levent, Nilüfer Açıkalın, Kamil Güler, Sera Tokdemir gibi isimlerin yer aldığı dizide ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan ilk dakikalarında çocuk karakterlerin oynadığı evcilik oyunu sahnesi izleyiciler tarafından büyük tepki toplayarak RTÜK'e (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) çağrı yapıldı.

O sahnede ne gösterildi?

Sakla Beni dizisinin çocuk oyuncuları Naz, Mete'yi odasına götürüp 'iki kişilik bir oyun oynayalım, büyüklerin oynadığı bir oyun' diyerek odanın kapısını kapatır. Ardından İncila ise ikisini gözetlediği sırada odadan Naz'ın çığlık sesi gelir. Olaydan korkan çocuklar neye uğradığını şaşırır ve ailelerin çocuklarının başına gelir. İlerleyen yıllarda aileler Naz ve Mete'nin evlenmesine karar verir ve hikaye böyle başlar.

rezalet-sakla-beni-dizisindeki-cocuk-sahnesi-tepki-topladi-4kox.webp

Sosyal medyadan çocukları çirkin muameleye sokan o sahneye tepkiler çığ gibi büyüdü

Twitter başta olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı hikayeyi ve senaryoyu eleştirerek "Böyle oyun olmaz", "Kim yazıyor bu dizileri" gibi tepkiler göstererek RTÜK'ü göreve çağırdı. Dizinin senaryo danışmanlığını ise Kırmızı Oda dizisinden adına aşina olunan Pskiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu üstleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.