2024 Ebru Gündeş Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira

2024 Ebru Gündeş Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçılarından biri olan Ebru Gündeş'in yılbaşı konserinde nerede sahne alacağı merak konusu. Peki, 2024 Ebru Gündeş Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde.

Türk müziğinin en önemli isimlerinden biri olarak yıllardır süren sanat hayatına devam eden Ebru Gündeş, konserlerine devam ediyor. Başarılı sanatçının yılbaşı eğlencesinde nerede sahne alacağı merak konusu. Kendisini dinlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2024 Ebru Gündeş Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

2024 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri nerede?

Otel ve restoranlarda sahne aldığı günlerin ardından yıla nokta koyacak olan Ebru Gündeş'in şarkılarını nerede söyleyeceği merakla bekleniyor. Hareketli şarkılarının yanı sıra hüzünlü parçalarıyla da kalplere dokunacak güzel sanatçının nerede konser vereceği henüz bilinmiyor. Ancak haberimizin yazıldığı kasım ayında aynı yerde eserlerini seslendirecek. 9 ve 12 Kasım'da Günay'da sevenlerinin karşısına çıkacak.

2024 Ebru Gündeş Yılbaşı konseri bileti kaç lira?

Ebru Gündeş'i izlemek isteyenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de biletler. Ücretlerin ne kadar olduğuna dair çok sayıda kişi bilgi edinmeye çalışıyor. Eğer Günay'da sahne alırsa Türk müziğinin yıldızını bilet yerine rezervasyonla dinlemek zorundasınız. Mekandaki hesapla birlikte ödemenizi yapabilirsiniz. Ama bir konser verecekse o zaman biletinizi alabilirsiniz. Detaylar belli oldukça haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum