2024 Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yılbaşı konseri ve bilet fiyatları

2024 Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yılbaşı konseri ve bilet fiyatları
Türkiye'nin en çok dinlenen ikililerinden biri olan Burak Bulut ve Kurtuluş'un yılbaşında nerede sahne alacağı merak ediliyor. 2024 Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yılbaşı konseri ve bilet fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Çıkardıkları her parça ile isimlerini müzik listelerinin üst sıralarına yazdıran Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un dinleyicileri, ikilinin yılbaşında nerede olacağını merak ediyor. Ayrıca bilet fiyatları da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Dijital dünyaya damga vuran Kuş ve Bulut'a dair 31 Aralık bilgileri haberimizde yer alıyor. 2024 Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yılbaşı konseri nerede ve bilet fiyatları kaç lira? İşte detaylar...

2024 Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yılbaşı konseri nerede?

Son olarak Manolya şarkılarıyla listelere damga vuran Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş'un yılbaşında parçalarını nerede seslendirecekleri de merakla bekleniyor. Her defasında binlere seslenen ikili hem duygusal hem de hareketli parçalarıyla adlarından söz ettirecek gibi görünüyor. Ancak şu ana kadar konser bilgisi belirlenmedi. Açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

2024 Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut yılbaşı konseri biletleri ne kadar?

Yılbaşı sebebiyle farklı bir tarife olup olmayacağı merak edilen Burak Bulut ile Kurtuluş konserinin fiyatları da araştırılıyor. Mekan açıklanmadığı için biletlerin ücretleri de henüz bilinmemektedir. Açıklanır açıklanmaz haberimizden okuyabilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.