Günlerdir adı aldatma iddialarıyla anılan Bilal Hancı'dan açıklama geldi

Günlerdir adı aldatma iddialarıyla anılan Bilal Hancı'dan açıklama geldi
Bilal Hancı, geçtiğimiz gün genç bir kadınla samimi görüntüleri ile sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Eşi Esin Çepni tarafından ifşa edilen görüntülerin ardından aldatma iddialarına Bilal Hancı'dan yanıt gecikmedi.

Youtube fenomeni Bilal Hancı, geçtiğimiz gün bir barda genç bir kadınla sarmaş dolaş çekilen videosu eşi Esin Çepni tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı. Esin Çepni'nin görüntüleri paylaşması ve gözyaşlarına hakim olamadığı anları haberimizde yer vermiştik.

Bilal Hancı, eşi tarafından sosyal medyada paylaşılan aldatma videosu üzerine yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.

"Alkolün etkisiyle yaptım, Özür dilerim"

Bilal Hancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Merhabalar, yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bir süredir boşanma sürecindeydik ve 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşama kararı verdi. Ancak usulen karar henüz kesinleşmemişti. Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Böyle çirkin bir olayla karşınıza çıkmak asla istemezdim. "

"Boşanma sebebimiz ihanet değildi"

"Ancak boşanma sebebimiz hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı. Ayrılık kararımı Esin'e bildirdi. Esin'de kararıma saygı duydu ve anlaşmalı olarak hakim karşısına çıktık. Bugün geldiğim noktada öncelikle Esin'den, Esin'in ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem ve çevremdeki arkadaşlarımdan ve siz değerli Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan olayı çok üzgün ve pişmanım." ifadelerini kullandı.

f9w3l9axwaapfhy.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.