Tuğba Ekinci'den kadınlar hakkındaki olay sözleri gündeme bomba gibi düştü

Tuğba Ekinci'den kadınlar hakkındaki olay sözleri gündeme bomba gibi düştü
Tuğba Ekinci, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair yaptığı eleştirileri ve söylemleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Eski şarkıcı Tuğba Ekinci, katıldığı bir magazin programında adeta gündemi bir anda değiştirdi. Söylediği sözler ve yaptığı eleştirileriyle izleyenleri şoke etti.

"Kadın kuyruk sallamazsa erkek birşey yapmaz"

Ekinci, katıldığı programda genç kızlara seslendi. Toplu taşımada kılık kıyafetlerinize dikkat edin diyerek sosyal medyada birçok eleştirilerin hedefi oldu. Tuğba Ekinci sözlerine; "Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz. Erkekler kadınlardan daha namuslu. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir.'' dedi.


Esin Çepni'yi de eleştirdi

Tuğba Ekinci gündeme dair dün gündeme gelen fenomen Bilal Hancı'nın eşini bir barda aldatması ile gündeme gelmişti. Hancı'nın eşi Esin Çepni'nin ihaneti sosyal medya hesabından paylaşıp yayınlaması Tuğba Ekinci tarafından eleştiri almasına neden oldu. Ekinci, Esin Çepni'ye seslenerek "Ekmeğini yediğim adamın ekmeğinden etmem." sözlerine yer verdi.

tugba-ekinci-2-4xda-cover-jpg.webp


"Kadınlar dayak yemek isterse.."

Tuğba Ekinci kadınlar hakkındaki sözleri herkesi şaşkına çevirdi. Programda Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden ayrılması konusu üzerine sarf ettiği sözler sosyal medyada eleştiri oklarını üzerine çekmesine neden oldu. Ekinci; canlı yayında "Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Çileden çıktığını anladığı an susar ya da dayak yer" sözleri üzerine Gülşen Yüksek konuşmaya girdi ve Tuğba Ekinci'yi sözlerine dikkat etmeye davet etti.

Programın devamında Ahmet Kural, Ozan Güven ve Mehmet Ali Erbil'i gündemde kadınlar ile olan şiddet haberleri ile gündeme gelmelerine atıfta bulunarak bu isimlerin "vizyonlu insanların kadınlar tarafından düşürüldüğünü düşünüyorum. Bu kadınlar ahlaklı, normal ve düzgün hayatları olsa bunları yapmaz" diyerek erkeklerin haklı olduğunu ileri sürdü.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.