Wanda Nara lösemi olduğunu açıkladı

Wanda Nara lösemi olduğunu açıkladı
Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara hakkında yayılan hasta iddialarına açıklama getirdi. Nara, lösemi olduğunu açıkladı.

Galatasaray'ın yengesi Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara hakkında bir süredir hasta olduğu iddiaları ile sık sık gündeme geliyordu. Ayrıca Icardi'nin menajerliğini de yapan Wanda Nara, eşinin transfer sürecinin gecikmesiyle birlikte açıklama yapmak zorunda kaldı.


"Lösemiyim"

Arjantinli bir gazetecinin Wanda Nara hakkında lösemi olduğunu iddia etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. O iddialara Wanda Nara kayıtsız kalmadı ve açıklama yaptı. Nara; sosyal medyadan yaptığı açıklamada: "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

wanda-nara.webp

Gazeteciye ateş püskürdü

Wanda Nara yaptığı açıklamasının devamında Arjantinli gazeteciye ateş püskürdü. Bu kadar hassas bir konunun özel kalmasını isterdim ama anlıyorum. Gazeteciyi şikayet etmeyeceğini ve eğer bu bilgiye ulaştıysa yayınlamaya hakkı var" diyerek anlayış gösterdiğini ifade etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.