Bilal Hancı'nın öpüştüğü kadın kimdir, adı ne? Instagram hesabı ne?

Bilal Hancı'nın öpüştüğü kadın kimdir, adı ne? Instagram hesabı ne?
Youtube fenomeni Bilal Hancı'nın eşini aldattığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Hancı'nın bir mekanda yakınlaştığı kadın hakkında internette çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Bilal Hancı'nın öpüştüğü kadın kimdir? Instagram hesabı ne?

Yıllardır sosyal medyada çektiği videolarla ününe ün katan ve adından söz ettirmeyi her fırsatta başaran Bilal Hancı, bugün ise bomba bir görüntü ile gündeme düştü. Hancı'nın, gittiği mekanda bir kadınla yakınlaştığı ve öpüştüğü anlar kameralarla görüntülendi. Eşi Esin Çepni de bu görüntüleri paylaşarak aldatıldığının belgesini binlerce takipçisine sundu. Milyonlarca kişi de Bilal Hancı'nın bu olayda yanında yer alan kişinin kim olduğunu araştırıyor. Peki, Bilal Hancı'nın öpüştüğü kadın kimdir? Instagam hesabı ne? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Esin Çepni'den tepki: Dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar Aşağılıklaşılmış!

Yüksek ses ve kalabalık bir ortamda bulunduğu mekan içinde Bilal Hancı, yanındaki bir kadınla dudak dudağa görüntülendi. Esin Çepni de söz konusu videoyu kendi hesabından paylaşarak; “Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. Gizli saklı yapmak bir yana dursun, göz göre göre dudak dudağa şarkılar söyleyecek kadar aşağılıklaşılmış! Siz de görün istiyorum.” ifadelerini kullandı.

fenomen-bilal-hanci-esini-aldatti-karisi-16482064-2326-m.jpg

"Kalbim içeride eziliyor"

Yaşadığı hayal kırıklığı ve acıyı Instagram hikayesinden okuyucuları ile derdini anlatarak paylaşan Esin Çepni; "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğer. Saatlerdir felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Bir yanda evli adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin" dedi.

fenomen-bilal-hanci-esini-aldatti-karisi-16482064-4584-m.jpg

"İyi değilim"

Bu sabah bir hikaye daha paylaşan Çepni, ruhsal ve fizikse anlamda iyi olmadığını ve bir süre dinleneceğini söyledi ve ağladığı bir videoyu ekledi.

Bilal Hancı'nın öpüştüğü kadın kim?

Herkes magazin dünyasını sarsan bu olayla ilgili olarak araştırmalarda bulunarak Bilal Hancı'nın öpüştüğü kadının kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Fakat şu ana kadar söz konusu kadının kim olduğu konusundaki gizem kendini koruyor.

Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir?

Bilal Hancı ile evliliği ile bir hayli gündem olan Esin ÇEpni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'a bağlı Eminönü'nde doğdu. 30 yaşında. Bir dönem lisanslı makyaj uzmanı olarak çalıştı. Çepni, 8 Şubat 2016'da TV8 ekranlarında yeni yarışmacılarıyla yeniden ekranlara gelen İşte Benim Stilim adlı yarışmada yer aldı. Esin Çepni, 26.07.2021'de Bilal Hancı ile dünyaevine girmişti. Çepni'nin Instagram hesabı @es1nce'dir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.