Talih (Cemre Gümeli) Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldı?

Talih (Cemre Gümeli) Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldı?
Yalı Çapkını dizisinde Talih karakterine hayat veren oyuncu Cemre Gümeli, sosyal medya hesabından diziden neden ayrıldığını açıkladı.

Cuma akşamları izleyicisinin sabırsızlıkla beklediği dizi Yalı Çapkını, yeni sezonunda birçok oyuncunun diziye dahil olmasıyla hikaye oldukça değişmişti. Diziye Ferit'in fizyoterapisti Talih olarak katılan Cemre Gümeli, bir anda dizideki rolü son bulmuştu. Peki Yalı Çapkını'ndan Talih karakteri neden ayrıldı? Oyuncu Cemre Gümeli Talih karakterine hayat verdiği rolden neden ayrıldığına dair açıklamalarda bulundu.

Talih karakteri Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldı?

Oyuncu Cemre Gümeli, Yalı Çapkını dizisinden neden ayrıldığını sosyal medyada yaptığı yazılı açıklamada şöyle ifade etti.

"Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum. Yaptığımız iş bir çok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum. Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını'nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım. Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Arayı açmaya hiç niyetim yok merak etmeyin, yakın zamanda tekrar görüşmek istiyorum." sözleriyle açıklamasına son verdi.

cemre-gumeli-yali-capkini-dizisinde-a5ph.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.