Murat Dalkılıç 8. kez bıçak altına yattı

Murat Dalkılıç 8. kez bıçak altına yattı
Şarkıcı Murat Dalkılıç sosyal medya hesabında 8. kez burun ameliyatı olduğunu açıkladı. Yaptığı paylaşım nedeniyle sanatçıya geçmiş olsun mesajları yağdı.

Pop müziğinin sevilen isimlerinden şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından evine gelen çiçekleri paylaşarak 8. kez burun ameliyatı olduğunu açıkladı.

Sevilen şarkıcı geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda ilkokul hayatından bu yana burnu ile yaşadığı sağlık probleminden dolayı ameliyat olduğunu söylemişti. Hatta çocukken burun kemiklerinin dışarı doğru çıktığını söyleyerek o dönemlerde "7 kez burnumu yaptırdım." ifadelerini kullanmıştı.

murat-dalkilic-1jzy-cover.jpg

Burnundaki kıkırdak alınmış

Sevilen şarkıcı yıllar önceki açıklamasında "ilk burun ameliyatında doktor burnundaki kıkırdağı alarak hayatımın en zor zamanları o yıllarda başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp burnuma eklendi" yaşadığı zorlu sürece anlattı.

Evine gelen çiçeklerle yeniden ameliyat olduğu ortaya çıktı

Murat Dalkılıç yeniden ameliyat olduğunu gelen çiçekleri sosyal medyadan paylaşarak duyurdu. "Burnumdan 8. ameliyatı görünce ev çiçek gördü çok şükür" notunu düşerek sevenleriyle paylaştı.

04-wdsq.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.