Demet Şener katıldığı programda eski eşi İbrahim Kutluay hakkında sert konuştu

Demet Şener katıldığı programda eski eşi İbrahim Kutluay hakkında sert konuştu
Eski manken Demet Şener ve çocuklarının babası eski eşi İbrahim Kutluay'ın arası maddi konular sebebiyle oldukça gergin. Şener, eski eşi Kutluay'ın iddialara göre çocuklarının maddi masraflarını karşılamadığı için katıldığı programında sert konuştu.

Eski manken Demet Şener ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın arasında sular durulmuyor. Demet Şener, katıldığı bir magazin programında eski eşine adeta ateş püskürdü.

İbrahim Kutluay çocuklarının masraflarını karşılamıyor

Demet Şener, katıldığı programda İbrahim Kutluay'ın çocuklarının maddi masraflarını karşılamadığını iddia etti. Hatta oğulları Ömer'in diş teli masrafları için babasına söylediği fakat Kutluay oğluna "annen ödesin" dediğini öne sürdü. Ardından Demet Şener diş teli mevzusu için eski eşine "İnsan gazeteye bununla ilgili çıkmaya utanır!" sözlerini ekledi.

demet-sener-ibrahim-kutluay-mopa-co-446i-cover.webp


"Çocuklar hep benimle yaşıyor"

Demet Şener ardından sözlerine Kutluay'ın vermiş olduğu bir röportajda çocukların "haftanın 4 günü annelerinde 3 günde bende kalıyor" sözlerini yalanladı. Şener "Öyle birşey yok. Çocuklar hep benimle kalıyor" diyerek İbrahim Kutluay'ın çocuklarıyla ilgilenmediğini ima etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.