Mehmet Mert'ten meslektaşı Barış Yarkadaş'a "Mesleğini bırakma" çağrısı

Mehmet Mert'ten meslektaşı Barış Yarkadaş'a "Mesleğini bırakma" çağrısı
Gazeteci Mehmet Mert, bir televizyon programından mesleğini bıraktığını açıklayan Barış Yarkadaş'a sosyal medya hesabı üzerinden "Gazeteciliği bırakma" çağrısında bulundu.

Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in genel başkanı olarak seçilmesi durumunda "Gazetecilik mesleğini bırakırım" demesi üzerine günlerce konuşulmuştu. Yarkadaş, aldığı kararı yayında duyurmuş ve "Aktif gazeteciliği bıraktığını" açıklamıştı.

Damga Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Gazeteci Mehmet Mert, meslektaşı Barış Yarkadaş'ın aldığı bu kararı sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendirmede bulundu.

Mehmet Mert'ten Yarkadaş'a "Mesleğini bırakma" çağrısı

Mehmet Mert yaptığı paylaşımda; "Barış Yarkadaş, son yıllardaki satılık kalemlerin meydanlarda kol gezdiği günlerde, namusu ile, şerefi ile, yüreği ile gazetecilik yapan, yüz akı bir meslektaşımızdır. Kimler ne sözler verdi de görmezden geldi. Sevgili Barış kardeşim, senin araştırmalarına, kulislerine, deneyimlerine, bilgilerine bu ülkenin ihtiyacı var. Gazeteciliği bırakmak senin kararın olamaz. Daha seninle çok haberler yazıp köşeler yazacağız…" ifadelerini kullanarak Yarkadaş'a mesleğine geri dön çağrısında bulundu.


Mehmet Mert'in o çağrısı ekranlarda yer aldı

Gazeteci Mehmet Mert'in meslektaşına "gazeteciliği bırakma" çağrısı TV100 ekranlarında Gürkan Hacir ile Taksim Meydanı programında da yer aldı. Sosyal medya üzerinden Barış Yarkadaş'a aldığı karardan geri dönmesi için çok sayıda twit atılarak destek mesajları yağıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.