Fatih Altaylı'dan Dilan Polat yorumu "Çocuklarını düşünüyorsan bu işlere girmezdin"

Fatih Altaylı'dan Dilan Polat yorumu "Çocuklarını düşünüyorsan bu işlere girmezdin"
Gazeteci Fatih Altaylı, haklarında kara para aklama iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat ve ailesi hakkındaki yorumları sosyal medyada geniş ses getirdi.

Gazeteci Fatih Altaylı yaptığı yorumlamalarıyla sosyal medyada oldukça konuşuluyor. Aylardır yaptıkları şatafatlı şovları ve lüks hediyeleriyle oldukça konuşulan Dilan Polat ve Engin Polat, MASAK tarafından mal varlıkları hakkında inceleme başlatılınca hayatları adeta yerle bir oldu. Geçtiğimiz gün kara para aklama iddialarıyla mahkeme tarafından tutuklanan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve aralarından kardeşleri, birinci dereceden akrabalarından oluşan 18 kişi hakkında tutuklama kararı ile cezaevine sevk edilmişti.

dilanpolat-medya-001.webp

Dilan Polat cezaevindeki ilk gününde fenalaşarak baygınlık geçirmiş ve çocuklarını görmek istemişti. Dilan Polat Marmara Cezaevi'ne sevk edilmesinin ardından hala konuşulmaya devam ediyor.

"Çocuklarını düşünüyorsan bu işlere girmezdin"

Gazeteci Fatih Altaylı, Polat ailesinin sosyal medyada konuşulması ile ilgili yorumda bulundu.

Dilan Polat'ın hapishanede fenalaşıp çocuklarını görmek istemesin eleştirdi. Altaylı, "Bunların çocukları var.. Banane! Çocuklarını düşünüyorsan zaten bu işlere girmezdin. Ben şunu yaptım ama çocuğum var, iyi ne güzel hayat! Hiç acınacak tarafı yok!" sözleriyle sosyal medyada oldukça konuşuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.