Mustafa Sandal'dan Cadılar Bayramı tepkisi

Mustafa Sandal'dan Cadılar Bayramı tepkisi
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ülkemizde Cadılar Bayramının kutlanmasına tepki gösterdi.

Cadılar Bayramı ya da diğer adıyla Halloween ülkemizde sıkça adını duyduğumuz ve birçok kişinin kutlamak istediği bir bayram olarak her yıl 31 Ekim'de kutlanan Hristiyan bayramıdır. Son yıllarda ilginç ve korkutucu kostümler giyerek sokaklarda birçok etkinlik düzenlenmektedir.

Cadılar Bayramını kutlayanları eleştirdi

Şarkıcı Mustafa Sandal, ünlüler başta olmak üzere değişik kostümler giyerek Cadılar Bayramının ülkemizde kutlanmasına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Mustafa Sandal'ın bu fikrine kimi hak verse de kimi de karşı çıktı.

odatv-image-79-533c8307046e4c.jpg

Mustafa Sandal yaptığı açıklamasında; "Bir Pagan geleneği nasıl bize bulaştı? Ne cadısı, ne kostümü, ne şekeri, ne alaka! Görüyorum ki, bu akşam ortalıkta hiçbir problem yokmuşcasına en coşkulu şekilde birileri Cadılar Bayramını kutluyor. Ya siz başka bir paralel evrende yaşıyorsunuz ya da biz bambaşka bir gerçeklikte yaşıyoruz. Yaşanan kıyamet boyutundaki vahşeti pas geçip, pagan adetine olan sadık duruşunuz enteresan. Kusura bakmayın ama 'Cadılar Bayramı' tamamen bir saçmalık!" diyerek Cadılar Bayramı kutlayanları tepki göstererek eleştiride bulundu.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.