04 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl olacak?

04 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl olacak?
İstanbul'da yaşayanlar haftasonu hava durumunu sıkça araştırıyor. Peki 04 Kasım 2023 Cumartesi günü megakentte hava nasıl olacak? Saatlik hava durumu haberimizde..

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan verilere göre haftasonu hava durumu belli oldu. Peki 04 Kasım 2023 Cumartesi günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İl genelinde hava yağmurlu mu olacak? İstanbul'da yazdan kalma bir Cumartesi mi görülecek? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik İstanbul hava durumu haberimizde...

04 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl olacak?

İstanbul'da 04 Kasım 2023 Cumartesi günü hava çok bulutlu olacak. Hava kapalı olsa da sıcaklık oldukça yazdan kalma günlerin devam edeceğini gösteriyor. Sıcaklık en yüksek 28, en düşük ise 18 derece olması tahmin ediliyor. İstanbul'da gündüz saatleri yağmur görülmüyor fakat akşam saatlerinde yağmur yağma ihtimali %99 olarak kayıtlara geçti.

Gece 22:00 saatlerinde gök gürültülü ve fırtınalı sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Yağmur yağışı Pazar günü sabah saatlerine kadar etkisini gösterecek. Saatlik İstanbul hava durumunun ayrıntılarına aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz..

ist-1.jpg

ist-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.