04 Kasım 2023 Balıkesir hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl olacak?

04 Kasım 2023 Balıkesir hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl olacak?
Balıkesir'de 04 Kasım 2023 Cumartesi günü hava durumu açıklandı. Peki hava nasıl olacak? İşte saatlik Balıkesir hava durumunun ayrıntıları haberimizde..

Balıkesir'de haftasonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar hava durumunu ve sıcaklık verilerini oldukça merak ediyor. 04 Kasım 2023 Cumartesi günü Balıkesir'de dışarı çıkacak vatandaşlar için hava nasıl olacak? Balıkesir'de sıcaklık kaç dereceleri görecek? Balıkesir'de Cumartesi günü yağmur yağacak mı? Hava haftasonu yağmurlu mu olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik Balıkesir hava durumunun ayrıntıları haberimizde..

04 Kasım 2023 Balıkesir hava durumu, Cumartesi günü hava nasıl olacak?

Balıkesir'de 04 Kasım 2023 Cumartesi günü hava sabah saatlerinde bulutlu öğle saatlerine doğru ise güneşli olacak. Sıcaklık il genelinde en yüksek 30, gece ise en düşük 13 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Akşam saat 21:00 itibarıyla güneşli hava yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak. Yağmur Pazar günü sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Fırtına ve ani sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var. Saatlik Balıkesir hava durumunu aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz.

balikesir-1.jpg

balikesi-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.