Şule Kayatürk "tehdit mesajları aldığını" açıkladı

Şule Kayatürk "tehdit mesajları aldığını" açıkladı
Sosyal medyada Şulemsi olarak bilenen Şule Kayatürk, mal varlıkları ve gösterişli hayatıyla gündemden düşmezken tehdit mesajları aldığını açıkladı.

Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama iddialarıyla cezaevinde tutukluluk halleri devam ederken, gözler Dilan Polat benzeri kişilerin gösterişli hayatlarını sosyal medyada sergileyen fenomenlere çevrilmişti. O isimlerden biri olan Şulemsi lakabıyla tanınan Şule Kayatürk sosyal medya üzerinden yayınladığı bir mesajla tehdit mesajları aldığını açıkladı.

"Dalga geçiyorum görmüyor musunuz? "

Şule Kayatürk sosyal medyadan yayınladığı mesajda rahat olduğu için tehdit mesajları aldığını öne sürdü. Dalga geçtiğini ve iddiaların asılsız olduğunu belirterek üzerine alınmadığını sözlerine ekledi.

ulemsi.webp

"Rahatımdan rahatsızlar"

Şulemsi sözlerine "rahat olduğum için rahatsızlar. Resmen rahatım diye tehdit alıyorum. Benim hayatında bir şey değişmedi. Önceden ne yapıyorsam yine hala aynıyım." notunu düşerek sözlerine son verdi.

Şule Kayatürk'ün genç yaşına rağmen çok sayıda mal varlığı olması 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yatı olduğu iddiasıyla gündem olmuştu.

ule.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.