1 Kasım 2023 Tekirdağ hava durumu, hava nasıl olacak?

1 Kasım 2023 Tekirdağ hava durumu, hava nasıl olacak?
Tekirdağ'da hava durumu MGM tarafından açıklandı. Peki Tekirdağ'da hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece ölçülecek? İşte saatlik Tekirdağ hava durumunun ayrıntıları haberimizde..

Tekirdağ'da yaşayan binlerce vatandaş hava durumunu ve sıcaklık verilerini merak ediyor. Peki hava Tekirdağ'da nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? Çerkezköy, Malkara, Süleymanpaşa, Çorlu, Şarköy, Marmaraereğlisi, Muratlı ve Hayrabolu'da yağmur yağacak mı? Tekirdağ'da yağmur yağacak mı? Hava kapalı mı yoksa güneşli mi olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik Tekirdağ hava durumunun ayrıntıları haberimizde..

1 Kasım 2023 Tekirdağ hava durumu, hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından edinilen bilgiye göre hava durumu 1 Kasım 2023 Çarşamba günü itibarıyla kapalı ve çok bulutlu bir gün olması bekleniyor. Kasım ayının ilk gününde sonbaharın etkisini sıcaklık bazında da görmeye başlayacağız. İl genelinde sıcaklık en yüksek 22, en düşük ise 18 derece olması bekleniyor. Tekirdağ'da %20 oranında yağmur yağma olasılığı kaydedildi. Nem oranı %60 olarak ölçülüyor. Saatlik hava durumuna aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz.

tekirdag-1.jpg

tekirdag-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.