Didem Soydan katıldığı bir programda öyle bir itirafta bulundu ki..

Didem Soydan katıldığı bir programda öyle bir itirafta bulundu ki..
Didem Soydan, katıldığı bir programda başına gelen bir gece kulübü hikayesini anlattı. Soydan, yaptığı itirafla herkesi şaşırttı.

Verdiği pozlar ve yaptığı konuşmalar ile oldukça gündeme gelen manken Didem Soydan, bu sefer de katıldığı bir platformda Melis İşiten'in konuğu oldu. İşiten, Didem Soydan'a sorduğu bir sorunun üzerine verdiği cevap ise sosyal medyada en çok konuşulan konu olmayı başardı.


İtici erkek sorusuna verdiği itirafla gündem oldu

Melis İşiten konuğu Didem Soydan'a seni iten erkek tipi nedir? sorusuna verdiği cevap herkesi şaşırttı.
Soydan bu soruya "Yakın bir zamanda başıma gelen bir olayı itiraf ederek yanıtlamak istiyorum diyerek gece kulübünde bir erkekle yaşadığı durumu anlattı. Didem Soydan yan yana oturdukları bir erkeğin bütün gece kendisine pas vermemesi ve sonrasında gece bittikten sonra herkes evine dağıldıktan sonra beyefendinin sosyal medya üzerinden Didem Soydan'a yazdığını söyledi.

Soydan bu mesajın uzun bir paragraf olduğuna dikkat çekerken şahsın yazdıklarında kahve içme teklifinin ne kadar özgüvensiz olduğunu dile getirdi. Ardından Didem Soydan da mesaja karşılık vererek cevabıyla herkesi şaşırttı. Soydan mesajında "Seninle ne kahve içerim, ne cin tonik içerim, ne flört ederim, ne de seks yaparım." şeklinde karşı tarafa mesaj attığını itiraf etti. Didem Soydan'ın o sözleri ile sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.