Selin Ciğerci: Taksim meydanında kendimi asarım

Selin Ciğerci: Taksim meydanında kendimi asarım
Gazeteci Murat Ağırel, Dilan Polat ve eşinin kara para aklama olayı ile ilgili yaptığı bir yayında üstü kapalı olarak bazı isimlerin de incelemeye alındığını söyledi. O söylemlerin Selin Ciğerci olduğu iddia edilince Ciğerci'den yanıt gecikmedi.

Gazeteci Murat Ağırel, bir yayında yaptığı açıklamada sosyal medyada Dilan Polat ve eşinin vergi kaçırma ve kara para iddialarının sadece bu isimlerde olmadığını farklı isimlerin de artık devlet yetkilileri tarafından incelemeye alındığını üstü kapalı bir şekilde açıklamıştı. Ağırel'in sözlerinde ünlü bir futbolcu ve fenomen eşi demesi üzerine herkes Selin Ciğerci olduğunu iddia etti.


Selin Ciğerci o iddiaların üzerine çileden çıktı

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Selin Ciğerci, Murat Ağırel'in söylemlerini ta anlamıyla verdi veriştirdi. Magazin gündemine adeta bomba gibi düşen bu iddiaya kayıtsız kalmayan Ciğerci, katıldığı bir magazin programına telefon ile bağlanarak açıklama yaptı.

selin-cigerci-gokhan-cira-baristi-mi-selin-15416132-2331-amp.jpg


"Taksim meydanında kendimi asarım"

Murat Ağırel'in kara para aklama iddialarına yanıt olarak canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci, ağlayarak iddiaları yalanladı. Ciğerci sözlerine "Kara parayla ilgili bir şey varsa Taksim meydanında kendimi asarım." dedi. Ayrıca sözlerine "Babam beni evden senin bereketin yok diyerek kovdu, ben o eve vergi rekortmeni olarak geri döndüm. Bir yılda 40 milyonun üzerinde devlete vergi vermişim, biraz bir şeyim olsun." ifadelerini kullanarak iddiaları kesin bir dille yalanlamış oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.