CHP ile DEVA arasında neler yaşanıyor? İsmail Saymaz açıkladı…

CHP ile DEVA arasında neler yaşanıyor? İsmail Saymaz açıkladı…
DEVA Partisi’nde istifa eden ilçe başkanlarının bir gün önce Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükleri ortaya çıkmıştı. İsmail Saymaz görüşmelerin perde arkasını yazdı.

DEVA Partisi’nde istifa şoku yaşanırken, partiden istifa eden isimlerin CHP’ye katılacakları iddia edildi.

DEVA Partisi’nin aralarında kurucu ilçe başkanlarının da olduğu 13 ilçe başkanı dün düzenledikleri bir basın toplantısı ile istifa etmişti. İstifaden bir gün önce ise aynı isimlerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir kahvaltıda bir araya geldikleri anlara dair görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Gazeteci İsmail Saymaz, CHP ile DEVA Partisi arasında yaşananları yazdı…

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan İsmail Saymaz, CHP’nin DEVA’ya verdiği 15 milletvekiline karşılık 13 ilçe başkanı aldığını iddia etti. Saymaz tek cümlelik paylaşımında; “CHP, DEVA’ya 15 milletvekili verip 13 ilçe başkanı almış.” ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi’nden istifa eden 13 ilçe başkanını CHP’ye katılacağı iddia edilmişti. Bilindiği gibi DEVA Partisi, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Seçimlerinde CHP listelerinden seçime girerek TBMM’de 15 milletvekili ile temsil hakkı kazanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.