Bugün istifa eden DEVA Partili başkanlar dün Kılıçdaroğlu ile görüşmüş

Bugün istifa eden DEVA Partili başkanlar dün Kılıçdaroğlu ile görüşmüş
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün İstanbul’da, bugün DEVA Partisi’nden istifa eden il başkanları ile görüştüğü ortaya çıktı.

DEVA Partisi’nde istifa depremi yaşanırken, gizli bir görüşmeye ait fotoğraflar da gündeme bomba gibi düştü.

İstifa edecek DEVA Partili başkanlar, Kılıçdaroğlu ile buluştu?

Dün İstanbul’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partisi’nin 10 ilçesinin kurucu ilçe başkanları ile bir kahvaltıda bir araya geldiği öğrenildi. Kahvaltıda, DEVA Partisi’nin; Sultangazi, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Silivri, Esenyurt, Zeytinburnu, Sancaktepe ve Bahçelievler kurucu ilçe başkanları hazır bulundu.

Görüşmenin içeriği belli oldu

Bugün istifalarını veren 13 DEVA Partili ilçe başkanı arasında yer alan DEVA Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı Halis Kahriman görüşmeyi doğruladı.

İstifa toplantısında konuşan Halis Kahriman, “Sayın Genel Başkan kahvaltıya gelmişti. İş insanı olarak Türkiye’deki ekonomik sıkıntılarla ilgili görüşlerimizi paylaştık.” diyerek CHP lideri ile yaptıkları görüşmenin içeriğini açıkladı.

haliskahrimanpsd.jpg

Halis Kahriman Esenyurt için aday olacak mı?

Öte yandan Halis Kahriman, yerel seçimlerde Esenyurt’tan aday olup olmayacağını da açıkladı. Esenyurt için aday adayı olmayacağını belirten Kahriman, bir partiden aday olacağını da ilk kez söyledi.

Başkan Bozkurt neden davet edilmedi?

Kahriman basın mensupları tarafından yöneltilen, “Kılıçdaroğlu ile yapılan toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt neden davet edilmedi? yönündeki soruya ise “Belediye başkanını ben davet etmedim. Genel Başkanımız da özel bir kahvaltı olduğu için davet etmemiştir” şeklinde yanıt verdi.

whatsapp-gorsel-2023-10-25-saat-11-25-42-16e75e6b.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.