Wanda Nara ilk kez açıkladı! Maradona ile birlikte oldu mu?

Wanda Nara ilk kez açıkladı! Maradona ile birlikte oldu mu?
Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’dan bomba bir itiraf geldi…

Sarı-kırmızılıların yengesi Wanda Nara en az eşi Mauro Icardi kadar gündem olmaya devam ediyor. Son olarak bir Arjantin kanalına röportaj veren Wanda, hakkında merak edilen pek çok konuya açıklık getirdi. Wanda bir dönem Arjantinlilerin efsane futbolcusu Maradona ile birlikte olduğu yönünde çıkan haberlere de cevap verdi.

Ağlayarak anlattı

Röportaj sırasından zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Wanda Nara yaşadığı sağlık sorunlarına da değindi. Son olarak hakkında çıkan iddiaları yanıtlayan Wanda, Maradona ile aşk yaşayıp yaşamadığını da ilk kez açıkladı.

İddialara net yanıt verdi

2020 yılında hayatını kaybeden Arjantinlilerin unutulmaz futbolcusu Maradona ile ilişki yaşadığı yönündeki haberleri yalanlayan Wanda Nara, iddialar için “saçmalık” dedi.

Wanda ile aralarında çıkan aşk iddiaları hakkında; "Maradona ile ilişkisi olduğum iddiasıyla ilgili sürekli spekülasyonlar yapılıyor, ancak bu tamamen saçmalık. Her zaman inkar ettim ve bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını net bir şekilde ifade etmeme rağmen, hala kontrolsüzce ve benimle danışılmadan çeşitli şeyler hakkında spekülasyonlar yapılıyor. Maradona ile kesinlikle bir romantik ilişkim olmadı." diyerek söylentilere son noktayı koydu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.