Acun Ilıcalı eski yarışmacısı "kansız" dedi, o yarışmacıdan yanıt gecikmedi

Acun Ilıcalı eski yarışmacısı "kansız" dedi, o yarışmacıdan yanıt gecikmedi
Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında Survivor'a katılan eski bir yarışmacı hakkında isim vermeden "Kansız ve nankör insan sevmem" dedi. O sözlerin üzerine birçok kişi eski yarışmacı Serkay Tütüncü'ye olduğu yorumları yaptı.

Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu bir televizyon programına konuk olarak katıldı. Ilıcalı, programda eski Survivor yarışmacı hakkındaki sert sözleri ile sosyal medyada bir an da gündem oldu.

Acun Ilıcalı'ya, programda sorulan bir soru üzerine verdiği cevap herkesi şaşırttı. Soru ise şöyleydi: "Survivor yarışmasına keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusunda Ilıcalı "Nankör ve kansız insan sevmem" demesi üzerine izleyenler şaşkınlığını gizleyemedi. Sonrasında sözlerine "Bizim sayemizde dizilerde oynuyor. Çocuğu biz ünlü yaptık, Survivor ile ilgili sorulara bana Survivor'ı sormayın" diyor." sözleri üzerine izleyenler bu yorumların sahibinin Serkay Tütüncü olduğunu iddia etti.

se.webp

Serkay Tütüncü o yorumların üzerine açıklama yaptı

Survivor eski yarışmacısı Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalı'nın katıldığı programdaki sözleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tütüncü'nün yaptığı açıklamada;

"Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun. Kanal sahibisin falan. Senin programına gelip Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın.

Kansız değilim Acun abi, çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim. Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum. Nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin. Para Bende’yi de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim. Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim… Bunu da telefonda sana söylemiştim ama yine dinlememişsin belli ki. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için… Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın. Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum elemelere geldim seçildim Ve sonuna kadar da yarıştım ve bitti kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya gerçekten Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim Bence iyice canınız sıkılmasın Hadi eyvallah.”

serkay-tutuncu7.jpg

Serkay Tütüncü hangi dizilerde oynadı?

Serkay Tütüncü Survivor yarışmasından sonra oyunculuk hayatına Masumiyet, Bay Yanlış, Afili Aşk, Kirli Sepeti gibi dizilerde yer almış ve kariyerine devam etmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.