28 Ekim 2023 Cumartesi Çanakkale hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?

28 Ekim 2023 Cumartesi Çanakkale hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?
Çanakkale'de yaşayan binlerce kişi hava durumunu ve sıcaklık verilerini sürekli olarak araştırıyor. Bu haberimizde 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Çanakkale hava durumunu saatlik olarak aktardık.

Çanakkale'de haftasonu Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak isteyen milyonlarca vatandaş haftasonu 28 Ekim 2023 Cumartesi günü hava durumunu ve sıcaklık verilerini sürekli olarak araştırıyor. Peki bu Cumartesi Çanakkale'de hava nasıl olacak? Çanakkale'de yağmur yağacak mı? Yoksa güneşli yazdan kalma bir gün mü olacak? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik Çanakkale hava durumu haberimizde..

28 Ekim 2023 Çanakkale hava durumu, haftasonu hava nasıl olacak?

Çanakkale'de yaşayan vatandaşlar için 28 Ekim 2023 Cumartesi günü hava durumu ve sıcaklık değerleri fazlasıyla merak ediliyor. Bu haberimizde hava durumunun Çanakkale'de saatlik hava durumu ise şöyle;

Çanakkale'de 28 Ekim 2023 Cumartesi günü hava az bulutlu ve güneşli olacak. İl genelinde sıcaklık en yüksek 25, en düşük ise 20 derece olması bekleniyor. Çanakkale yağmur beklentisi bulunmuyor. Nem oranı ise %62 olarak tahmin ediliyor.

anakkale.jpg

anakklae.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.