29 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, Cumhuriyet Bayramı'nda hava nasıl olacak?

29 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, Cumhuriyet Bayramı'nda hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre İstanbul'da 29 Ekim 2023 Pazar günü hava durumu belli oldu.

29 Ekim'in bu yıl Pazar gününe denk gelmesi ile milyonlarca kişi caddelerde ve sokaklarda Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılacak etkinliklere katılmak isterken hava durumunu da merak ediyor. Peki Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul hava durumu nasıl olacak? Sıcaklık 29 Ekim'de kaç derece olacak? İstanbul'da 29 Ekim Pazar günü yağmur yağacak mı? 29 Ekim 2023 hava nasıl olacak? İşte en çok aratılan başlıklarla birlikte İstanbul hava durumunun 29 Ekim 2023 Pazar günü detaylarıyla haberimizde ulaşabilirsiniz.

29 Ekim 2023 İstanbul hava durumu, Cumhuriyet Bayramı'nda hava nasıl olacak?

29 Ekim 2023 Pazar günü İstanbul'da hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklık il genelinde en yüksek 24, gece en düşük ise 16 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. İstanbul'da 29 Ekim günü yağmur yağma ihtimali %40 olarak MGM tarafından açıklandı. Genel olarak rüzgar değişkenlik gösterecek, nem oranı ise %90 seviyelerine kadar çıkacak. İstanbul hava durumuna aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

ist-hava-durumu.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Vedat Baykal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.