MeşruGayrimeşru filmi güldürmeye geliyor!

Vizyona pek çok film giriyor, dijitale pek çok film yapılıyor fakat beni en çok heyecanlandıran filmler komedi filmleri oluyor. Şimdi onlara bir yenisi daha ekleniyor. Hayatta pek çoğumuz, bir veya birileri tarafından mutlaka dolandırılma vakasıyla karşılaşmışızdır. Hatta yeri geliyor insanın yakınları tarafından bile böyle bir durumla karşılaşma olayı mümkün hale geliyor. İşte filmin hikayesi, tam da bu dolandırılma olayı ile start veriyor. “MeşruGayrimeşru” filmi telefon dolandırıcılarının eline düşen, aynı zamanda baktığı davalar yüzünden baskı gören bir hukuk profesörünün başına gelenleri anlatıyor.

Yakında vizyona girecek olan filmin konusu kısaca şöyle: “Kendisini dolandıran çetenin peşine düşen hukuk profesörü Erdem Kuş, parasını geri almak için yola düşer. Bir yandan bildiği doğruları kendi içinde yeniden tartışmaya açan Erdem Kuş, karşılaştığı dolandırıcılık çetesiyle kendisini hiç beklemediği bir maceranın içinde bulur.

Yapımını Şeddadi Film’in, yapımcılığını Orhan Şeddatlı'nın üstlendiği ve vizyona girmek için gün sayan “MeşruGayrimeşru filminin senaristliğini ve yönetmenliğini Ömer Kaydı gerçekleştirmiş. Filmin çekimleri İstanbul ve Urfa’da yapılırken, kadrosunda Kemal Uçar, Şahin Sarsu, İbrahim Temizoğlu, Yusuf Uyar, Barış Akkoyun, Erkan Can yer almış.

Özellikle bu kadar mutsuzluk, problemler ve depresif durumlar revaçtayken; daha fazla gülmeye ve kafa dağıtmaya herkesin ihtiyacı olduğu bir dönemde, güzel bir komedi filminin herkese iyi geleceğini düşünüyorum. Kaliteli ve gerçekten iyi yapılmış komedi filmleri artsın ve birkaç saatlik de olsa en azından kafamızı dağıtıp bolca kahkahalar atalım. Bazılarımız film olmadan da kahkahaları başarıyor elbette fakat bazılarına bu dış etkenler tarafından yaptırılmalı; işte burada da komedi filmleri devreye giriyor. Bol bol komedi filmleri olsun ve hep gülelim. “MeşruGayrimeşru” filmi de vizyona girince herkesi bol bol güldürsün.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tuğçe Marik Arşivi