Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı?

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı?
Sosyal medyada bir anda en çok konuşulan isim olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu hakkında bir anda "aldatılma" iddiaları ortaya atıldı. Peki Kenan İmirzalıoğlu eşini aldattı mı?

Evlilikleri ve aşklarıyla örnek çift olarak anılan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili son dakika flaş bir iddia ortaya atıldı. Gece saatlerinde Twitter'da en çok konuşulan isim olan Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal aldatılma haberleri ortaya atıldı.

Kenan İmirzalıoğlu eşini aldattı mı?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunuculuk yapan Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'ı aldattığı iddia edilen haberleriyle bir anda gündem oldu. İddiaların sebebi ise sosyal medyada Sinem Kobal'a bir kullanıcı canlandırdığı ikonik karakter "Selena" ya atıfta bulunarak "Selena, aldatıldın haberler doğru" sözlerini paylaşması üzerine aldatılma iddiaları çığ gibi büyüdü.

0ffa8809622dbfc.webp

Yapılan aldatılma paylaşımı üzerine sosyal medyada Kobal ve İmirzalıoğlu çiftinin hayranlarını adeta şaşkına uğrattı. Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal katıldığı bir programda eşine karşı duyduğu aşkı anlatmış ve ilk görüşte Kenan İmirzalıoğlu'na "çarpıldım" demişti.

sinem-kobaldan-kenan-imirzaliogluna-dogum-gunu-paylasimi-1560836711-6891.webp

Ortaya atılan iddialarla ilgili Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

2016 yılında evlenen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun 2 çocuğu bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.