Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar "Astroloğuma sormadan imza atmam, sirkeyle yıkanırım"

Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar "Astroloğuma sormadan imza atmam, sirkeyle yıkanırım"
Başarılı oyuncu Hazal Kaya, katıldığı bir televizyon programında herkesi şaşırtan itiraflarda bulundu. Kaya, takıntılarından bahsederken sosyal medyada itiraflarıyla gündem oldu.

Aşk-ı Memnu, Pera Palas'ta Bir Gece gibi pek çok yapımda yer alan başarılı oyuncu ve anne Hazal Kaya, bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaya, özel hayatından evliliğine ve takıntılarına dair pek çok konu hakkında konuştu.

Ahmet Mümtaz Taylan'a konuk olan oyuncu Hazal Kaya meslektaşı Ali Atay'la olan evliliğinden ve çocuklarına pek çok konuda gündeme gelen açıklamalarda bulundu. 2019 yılında evlenen çiftin Fikret Ali ve Leyla Süreyya adında 2 çocuğu bulunuyor.

655f505a4e3fe02dd81e7924.webp

Hazal Kaya, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorduğu "Takıntıların var mı?" sorusuna samimi bir itirafta bulundu. Kaya "Evini sirkeyle sildiğini ve sirkeyle yıkandığını" açıkladı. Ardından sözlerine "Adaçayı ve çörekotu yakarım, Astroloğuma sormadan asla imza atmam" yanıtını verdi.

hazal-kaya-1.jpg

Fikret Ali'nin doğumu Merkür Retrosuna denk geldi

Oğlu Fikret Ali'nin doğum sürecini anlatan Hazal Kaya, Fiko'nun doğumu Merkür Retrosuna denk geldi, hatta o kadar komik ki sancım var " Merkür Retrosu'nda doğan çocuklara ne oluyormuş? diye sordum. Ali'de "Öyle birşey yok, gerçek değil" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.