Aslıhan Doğan Turan eşi Arda Turan'ın dolandırıldığı haberlerine "Lütfen bana soru sormayın" dedi

Aslıhan Doğan Turan eşi Arda Turan'ın dolandırıldığı haberlerine "Lütfen bana soru sormayın" dedi
Arda Turan başta olmak üzere spor camiasında birçok futbolcu, banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı haberi son günlerde gündemde yerini alıyor. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan ise dolandırılma olayı ile ilgili sessizliğini korudu.

Etilerde görüntülenen Aslıhan Doğan Turan, birkaç gündür eşi Arda Turan'ın bir bankacı tarafından dolandırıldığı haberleri ile gündemden düşmüyor.

İstanbul'da banka müdürü Seçil Erzan tarafından spor dünyasının bilinen isimleri Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu, Fatih Terim gibi isimleri dolandırıldığı haberi gündemi sarsmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dolandırılma iddialarıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

aslihan-dogan-turan.png


Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan'ın banka müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılması ile ilgili sorular sorulunca "Lüften o konulara girmeyelim. Zaten Arda gerekli açıklamayı yaptı. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz, bana soru sormayın olur mu? Teşekkür ederim " ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.