22 Ekim – 10 Kasım Merkür Akrep burcunda ‘Sırlar açığa çıkacak’

22 Ekim – 10 Kasım Merkür Akrep burcunda ‘Sırlar açığa çıkacak’
İletişim gezegeni Merkür gizemli Akrep burcuna geçti. 10 Kasım'a kadar etkileri neler olacak?

Aydan Şirin PEKCAN - İletişim ve zeka gezegeni Merkür 22 Ekim günü itibariyle Akrep burcuna geçti. 10 Kasım'a kadar Akrep burcunda seyahat edecek.

İlk olarak iletişim tarzımızı doğrudan etkileyecek Merkür, güvenilir yakınlıklar kurma isteğimizi ortaya çıkaracak. Herkesle iletişim kurmaktan kaçınabilir, ketum davranabiliriz. Karşı tarafa dair her şeyi öğrenmek isterken bizde bir sessizlik hakim olabilir. Güvenilir iletişimin önem kazanacağı süreçte birçok sırrı öğrenebilir, siz de birileriyle gizemli konuşmalar içine girebilirsiniz. İşlerinizi de gizli saklı halletmek ve herkesle paylaşmak istemeyeceksiniz.

İletişim tarz ve üslubunuzun da değişeceği bu süreçte diliniz daha sert, keskin ve emrivaki olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminiz sert olabilir. Kısasa kısas yapmanın artacağı bir dönem. İletişimi kesip atmaya-bitirmeye veya değiştirip dönüştürüp başka bir boyuta getirmeye çalışacaksınız. Kardeş ve kuzenlerinizle finansal alışveriş yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra araştırmacı tarafımız öne çıkacak. Kendi hayatınızda çevrenize karşı dedektif kesilebilirsiniz. Merkür Akrep'in getireceği araştırmacı zihin, projelerinize kolaylıkla konsantre olmanızı sağlayacak. Araştırma gerektiren konularda başarılı olursunuz. Eğitim hayatınızda sınav veya mülakatlarda hırs yapıp kararlıca çalışır çabalarsınız.

Ticari mevzularda kararlı ve stratejik davranırsınız. Güç kazanmak için rakiplerinizle zekanızla savaşırsınız. Seyahat planlarında bazı aksaklıklar yaşanabilir.

Sosyal platformlarda gizli, gizemli, bilinmeyen, saklanan meseleler ortaya çıkabilir. Bu dönem ölüm haberleri, borsa-finans haberleri, ameliyat-sağlık-psikolojik sağlık, aldatma-kandırmayla ilgili haberleri daha sık duyabilirsiniz.

Yaratıcı çalışmalar, sanatsal faaliyetler artacak. Bir eseri değiştirip dönüştürüp yeniden yaratmak üzerine eğilim artabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.