24 Ekim Günlük burç yorumları 'Sorumluluktan kaçmayın'

24 Ekim Günlük burç yorumları 'Sorumluluktan kaçmayın'
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları günlük yorumlar...

Aydan Şirin PEKCAN - 24 Ekim Salı günü Güneş ve Satürn arasında olumlu bağlantı devam edecek. Öncelikle Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Koç ve Yükselen Koç
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde planlarınızı organize etmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra kendi içinize döneceksiniz. Sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Psikolojik anlamda güçleneceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde yeni projelere başlamamanızda fayda var. Öğleden sonra arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Hayalleriniz için bir somut adım atacaksınız. Partnerinize karşı sabırlı davranacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde yeni bir projeye başlamamalısınız. Öğleden sonra kariyerinizde sorumluluklarınız artacak. İş hayatınızda gücünüzü kanıtlayacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde ani harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra akademik ve yurt dışı projelerinize odaklanacaksınız. Bugün aşk hayatınızda mantıklı ve kararlı olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Resmi işlemleriniz varsa öğleden sonraya bırakın. Öğle saatlerinden sonra finansal meseleler gündeminizde olacak. Ev ortamında otorite sağlayacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde sorumluluklarınızı yerine getirmek istemeyebilirsiniz. Öğleden sonra ilişkinizde sorumluluk alacaksınız. Fikir ve planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde keyifsiz hissedebilirsiniz. Öğleden sonra iş ortamındaki sorumluluklarınız artacak. Kazançlarınız artabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde ev ortamında tembellik etmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra çocuğunuzun ihtiyaçlarıyla ilgileneceksiniz. Sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Güçlü ve güvendesiniz.

Yay ve Yükselen Yay
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde zihinsel bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ailenize karşı sorumluluklarınız artacak. Psikolojik anlamda güçlü hissedeceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde ani harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra kardeş veya kuzeninizin eğitim hayatıyla ilgileneceksiniz. Yakın çevreniz sizi mantıklı ve kararlı görecek.

Kova ve Yükselen Kova
Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde tembellik etmek isteyebilirsiniz. Bağımsız olmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra kazançlarınız öne çıkacak. Kariyerinizde güçlü adımlar atacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık
Bugün Ay Kova burcunda ilerlerken güne başlıyorsunuz. Sabah saatlerinde duygusal anlamda değişkenlik yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra sorumluluklarınız artacak. Duygularınızı kontrol etmeye çalışacaksınız. Projeleriniz konusunda inançlı ve kararlı davranacaksınız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.