Park halindeki araçtan dev soygun!

Park halindeki araçtan dev soygun!
Beylikdüzü'nde bir kişi, park halindeki ticari araçtan 400 bin TL değerinde kıyafet çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü'nde şüpheli bir kişi, park halindeki ticari araçtan yaklaşık 400 bin lira değerinde kıyafet çaldı. Kimliği tespit edilen H.İ., gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı

Olay, 05 Ocak Cuma günü saat 02.00 sıralarında, Adnan Kahveci Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.H. adlı kişi, yaklaşık 400 bin lira değerinde, kıyafet ve tekstil ürünlerini aracına yükledi. Ardından aracı park ederek evine gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde H.İ. adlı şüpheli, otomobil ile gelerek kıyafet yüklü hafif ticari aracın yanında durdu. Şüpheli hırsız, ticari aracın içinde gözüne kestirdiği çocuk kıyafetlerini kendi otomobiline yükleyerek olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından plakası tespit edilen Şüpheli H.İ., 23 gün sonra Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli H.İ. polis merkezindeki incelemenin ardından adliyeye sevk edildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Park halindeki araçtan dev soygun!

Park halindeki araçtan dev soygun!

Park halindeki araçtan dev soygun!

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.