Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Darülaceze’yi ziyaret etti

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Darülaceze’yi ziyaret etti
Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Darülaceze'yi ziyaret etti. Aydın, "İstanbul'un lideri, İstanbulluya hizmet edebilendir" dedi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Darülaceze'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Darülaceze sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Aydın, halı dokuma makinesinin başına geçerek hünerlerini de sergiledi.

Birol Aydın'a Darülaceze Başkanvekili Mustafa Özkul ve çalışanlar eşlik etti. Darülaceze sakinlerinin rehabilitasyon merkezinde yaptıkları dokuma, çorap, resim, seramik, baskı, çanta ve el işi gibi ürünleri inceleyen Aydın, yaşlıların el becerilerine hayran kaldığını belirtti. Aydın, "İstanbul'un lideri, İstanbulluya hizmet edebilendir" dedi.

Ziyaretin kendisini hem umutlandırdığını hem de duygulandırdığını belirten Aydın, "Böyle bir kuruma sahip olduğumuz için kıvanç duydum. Her aileden kalan yaşlılarımız ülkemiz için katma değerdir. Darülaceze'yi kuranlara, ayakta tutanlara ve bugün hizmet edenlere müteşekkiriz" diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.