Esnaf'la Akşener'in ittifak sohbeti "Geç kalınmış bir karardı"

Esnaf'la Akşener'in ittifak sohbeti "Geç kalınmış bir karardı"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün İBB adayı Buğra Kavuncu ile İstanbul'da esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener ile bir esnafın konuşmaları ise dikkat çekti.

Yeral seçime 25 gün kala İstanbul'da seçim süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu ve ekibiyle birlikte esnaf ziyaretini gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde bir esnaf ile Meral Akşener'in konuşmaları ise dikkat çekti.

"Seçimlere müstakil girmek çok doğru bir hamle"

İYİ Parti'nin bugün İstanbul'da yaptığı esnaf ziyaretinde Meral Akşener ve bir esnafın sohbeti ise güne damgasını vurdu. Bir markete giren Meral Akşener vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaflardan biri, Akşener'le tokalaştığı sırada "Seçimlere müstakil girerek çok doğru bir hamle yaptınız" demesi üzerine Meral Akşener'in sözleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Meral Akşener: Çok bağırıyorlar

Meral Akşener esnafın seçime ittifak olmadan girmelerine yanıt olarak "Çok bağırıyorlar ama bize" dedi. Ardından esnaf ise "Bağırsınlar ama geç kalınmış doğru bir karardı." diyerek sözlerine son verdi.

Yaşanan o konuşma anları ise kameralara saniye saniye yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.