Sarıyer'de şok görüntü: Yaban domuzları piknik alanına indi

Sarıyer'de şok görüntü: Yaban domuzları piknik alanına indi
Ormanda aç kalan yaban domuzları Sarıyer'de mesire alanına gelerek piknik yapan vatandaşların yemek artıklarını yedi.

Sarıyer'de Ayazağa Yeşiltepe mevkiinde görülen görüntülerde yaban domuzları ormanda aç kalınca mesire alanına indi. Mesire alanında yiyecek aramak için dolaşan domuzlar, görüntülere göre piknik yapan vatandaşların yiyecek artıklarıyla karınlarını doyurdu.

Köpeklerin havlamalarıyla da karşılaşan domuzlardan biri havlayan köpeklerin üzerine koştu. Köpeğin kaçması üzerine domuz, yiyecek aramaya devam etti.

aa

Sık geliyorlar

Son zamanlarda açlıktan dolayı mesire alanına sık geldiklerini aktaran Recep Karakuş, "Kar yağdığında gelmişti. Aramızda 100 metre mesafe vardı. Sık geliyorlar. Çünkü hayvanlar açlıktan geliyorlar. Onlar gittikten sonra yerlere bakmaya gittik. Yerleri hep eşmişler. Hayvanlar yiyecek arıyorlar. Ya da birileri piknik yaparsa onların kokusuna geliyorlar. İnsanlara saldırdıklarına hiç denk gelmedim. Tabii karşısına fazla çıkmayacaksın. Kızdırırsan illa ki saldırır. Geçen gün arkadaşlar mesire alanında gördüler. Mesire alanının girişine kadar gelmişler" dedi.

Ali Karakuş da kimseye saldırmadıklarını söyleyerek, "Koyun gibi yayılıyorlar. Açlıktan geliyorlar. Hayvanlar bir şey bulamıyor ki. Onlar da bizimle beraber karnını doyuruyor. Vatandaşların attığı yiyeceklerle karnını doyuyorlar. Sadece piknik alanına değil her yere gidiyorlar" diye konuştu.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.