Tatar Ailesi'nden görkemli düğün

Tatar Ailesi'nden görkemli düğün
Tatar Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Tatar’ın oğlu Sezer Tatar ile Milas Kumaşçılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaymak’ın kızı Elif Kaymak görkemli bir düğün töreni ile dünyaevine girdiler.

Hyatt Regency İstanbul Ataköy Otel’de gerçekleşen düğüne Kaymak ve Tatar ailesinin dostları, yakınları, akrabaları büyük ilgi gösterdi. Gelinin anne ve babası Nafiye ve Mustafa Kaymak, damadın anne ve babası Hatice ve Ümit Tatar ile Tatar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İmdat Tatar’ın yakından ilgilendiği davetliler arasında Türkiye’nin iş, sanat, spor ve siyaset dünyasından önemli isimler vardı. Düğün davetlileri Kaymak ve Tatar ailelerini bu özel günlerinde yalnız bırakmazlarken, muhteşem bir düğün ortamında gerçekleşen saatlerde hoş ve eğlenceli anlar da geçirdi.

whatsapp-image-2023-10-05-at-20-39-10.jpeg

İş dünyasından büyük ilgi

Aslan Ticaret Dayanışma Malları Limited Şirketi (SCHAFER) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan’ın da katıldığı düğüne şu isimler katıldı; Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Temel Altıntaş , Ece Fermuar Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sait Güntekin, NYN Askı ve Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Noyan, MATEC Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Aras Onur Akçay, Selay Oyuncak Hediyelik Eşya İmalat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Aydın, Ünal Perakende Spor Ürünleri İthalat Anonim Şirketi (SNEAKS UP) Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Ünal, Nur Kalıp Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Behzat Kurt, Trans İş Güvenlik Malzemeleri İmalatı ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Saraçoğlu, ACEA Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Emine & Cahit Kayıkçı, Çiftçi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Çiftçi, Erayteks Tekstil ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çakır, Birışık Fermuar ve Tekstil Aksesuar Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erlent Demir.

whatsapp-image-2023-10-05-at-20-39-11.jpeg

Teşekkür ettiler

Tatar Şirketler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Tatar, Milas Kumaşçılık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaymak ve Tatar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İmdat Tatar, bu mutlu anlarında yanlarında olan tüm davetlilere teşekkür ederek düğün mutlu bir şekilde sonar erdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.