TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Silivri, Tuzla, Esenler İstanbul kura çekimi ne zaman, sonuçlar açıklandı mı?

TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Silivri, Tuzla, Esenler İstanbul kura çekimi ne zaman, sonuçlar açıklandı mı?
Cumhuriyet tarihinin en büyük konu projelerini faaliyete geçiren TOKİ'nin İstanbul'daki vatandaşlar için hazırlayacağı konutlar için de geri sayım devam ediyor. Milyonlarca kişi kuraya katılarak hayalini kurduğu eve kavuşmak istiyor. Peki, TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Silivri, Tuzla, Esenler İstanbul kura çekimi ne zaman, sonuçlar açıklandı mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kahramanmaraş depremleri felaketinin yaşanmasının ardından evlerinin daha da fazlasağlamlaştırılmasını isteyen vatandaşlar diğer yandan TOKİ'nin projelerini takip ederek konut sahibi olmaya çalışıyor. Çeşitli şartları yerine getirenlerin başvurabildiği ve çeşitli ödeme planlarıyla anahtarını eline alabildiği daireler için milyonlarca aday var. Yapılan elemeler sonrasında kuraya katılmaya hak kazanan isimlerin  çekilişte adları çıkması halinde ay ay ödemeleri gerekn tutarları yatırılmaları gerekiyor. Şu anda da Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Silivri, Tuzla, Esenler için geri sayım var. TOKİ'nin duyurusu bekleniyor. İstanbul TOKİ kura çekilişi takvimi 2023: Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Silivri, Tuzla, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, sonuçlar açıklandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


TOKİ İstanbul kura çekimi tarihi çok sayıda kişinin gündeminde bulunuyor. Vatandaşlar da İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında toplamda 250 bin konutun kura çekimi için sabırsızlıkla bekleniyor. 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan evler için kesinleşmiş isim listesi çekiliş sonrası belirlenecek. Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Silivri, Tuzla, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, sonuçlar açıklandı mı? sorularının cevapları araştırılarak öğrenilmek isteniyor.


 

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ TARİHLERİ TAKVİMİ AÇIKLANDI MI? 

İlk Evim İlk İş Yerim adlı 250 bin sosyal konut hak sahibi belirleme kurası il il gerçekleştiriliyor.

İstanbul kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağı ise henüz bilinmiyor. TOKİ İstanbul kura tarihleri ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.


 

TOKİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

TOKİ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"250 Bin Sosyal Konut Kampanyası Kapsamında Hak Sahibi Belirleme Kura Töreni Yaşanan Doğal Afet Sebebiyle İleri Tarihe Ertelenmiştir. Kura Tarihi ve Saati İdaremizce Belirlenerek Web Sayfasında Yayınlanacaktır."

34071b27-0320-4450-aa02-e2381e83e8ff

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.