Turan Hançerli'den Murat Kurum'a yanıt: 70 bin can kurtardık

Turan Hançerli'den Murat Kurum'a yanıt: 70 bin can kurtardık
31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Avcılar'ı ziyaret eden Ak Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'den cevap geldi.

YAKUP TEZCAN- Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum Avcılar ziyareti sırasında kentsel dönüşüm çalışmalarında ihmalkarlık olduğunu belirterek İBB yönetimini eleştirmişti.

Kurum'un bu açıklamalarına cevap veren Belediye Başkanı Turan Hançerli, “4 buçuk yılda Avcılar’da kentsel dönüşümle bin 800 riskli binayı yıkarak 70 bin vatandaşın hayatını kurtardık. 25 yıl çözüm üretemeyenler, gelecekte de çözüm üretemezler” açıklamasını yaptı. Kurum’un samimi olmadığını ifade eden Hançerli, “Çok net ifade etmek istiyorum kafanızın arkasında başka şeyler var. Kafanızın arkasında rant var, inşaat var, beton var ama kentsel dönüşüm bu değil kardeşim. Kentsel dönüşüm hayat kurtarmak, kentsel dönüşüm yaşamını kurtarmaktır. Biz hayat kurtardık” dedi.

Lütfen samimi olun!

Kurum'a seslenen Hançerli, “Evet yeni binalar yaptınız, lüks konutlar yaptınız siz bu işi bilmiyorsunuz ya da siz bu işte samimi değilsiniz, samimi olmadınız ve bu nedenle de kentsel dönüşümü bir inşaat bir beton projesi olarak gördünüz. Dolayısıyla çözüm üretemediniz. 20 yıl aktif görevde olup, bakanlık yapıp TOKİ'de görev yapıp, Emlak Konut’ta Genel Müdürlüğü yapıp çözüm üretemeyenler yarınlarda da çözüm üretemezler. Lütfen samimi olun, samimi olursanız, gözünüz rantta, gözünüz inşaatta olmazsa aklınız betonda olmazsa çözüm mümkün. Bugünden sonra engel olmayın, Türkiye’yi kurtaralım İstanbul'umuzu kurtaralım, Avcılar'ımızı kurtaralım” tepkisini gösterdi.

İlgili Haberler

Kaynak:YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.