Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi yola çıkıyor

Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi yola çıkıyor
Aydınlar, işçiler, öğrenciler Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi'nin (THTM) hazırlık toplantısında buluşacak. Toplantı, Pınartepe Semt Evi'nde Gazeteci Canan Kaya ve TKP PM üyesi Övünç Ballı'nın katılımı ile gerçekleşecek.

Uzun zamandır hazırlıkları devam eden Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi (THTM) yola çıkıyor.

Meclis, eşitlik ve kardeşlik içerisinde yaşanılacak toplumsal bir sistem; laik, bağımsız, egemen bir ülke ve devletçi-planlı bir ekonomi ilkelerine sahip çıkacak temsilcilerle bir araya geliyor.

Bir bildiriden çok daha büyük bir iddia ve anlam taşıyan girişim, Türkiye'de halkın temsiliyeti için görev üstlenmeye talip.

Şimdiden çok sayıda aydın, sanatçı, bilim insanı ve siyasetçinin "ben de varım" dediği Meclis, toplumun farklı kesimlerinden, farklı ama birbirine dost ideolojik ve siyasi eğilimlere sahip kişileri bir araya getiriyor.

Hazırlık toplantısı 25 Kasım 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek

Hazırlıkları hız kesmeksizin sürdürülen büyük buluşma öncesinde çok sayıda bölgede hazırlık toplantıları düzenleniyor.
Aydınların, muhtarların, öğrencilerin ve çeşitli meslek gruplarından katılımcıların buluştuğu bu toplantılarda Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi'nin kuruluş çalışmaları ele alınıyor.

Beylikdüzü ve Büyükçekmece için yapılacak hazırlık toplantısı TKP Pınartepe Semt Evi'nde 25 Kasım Cumartesi günü, saat 19:00'da Gazeteci Canan Kaya ve TKP PM üyesi Övünç Ballı'nın katılımı ile gerçekleşecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.