UEFA EURO Elemeleri Ermenistan-Türkiye TRT 1 canlı izle

UEFA EURO Elemeleri Ermenistan-Türkiye TRT 1 canlı izle
Stefan Kuntz yönetiminde hedefini EURO 2024 finalleri olarak belirleyen A Milli Takımımız'ın elemelerdeki ilk rakibi Ermenistan. Ay yıldızlılar çıkacağı kritik mücadeleden galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Ermenistan-Türkiye TRT 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Dünya Kupası'na katılamayan millilerimiz için bir kez daha Avrupa Şampiyonası mücadelesi başlıyor. 2024 için adımızı finallere yazdırmak istediğimiz zorlu süreçte birbirinden önemli yıldızlarımı sahada boy gösterecek. Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Orkun Kökçü, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve birçok isöim kadroda bulunduğu akşamda Rakibimiz Ermenistan olacak. Ermenistan-Türkiye TRT 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.



Ermenistan-Türkiye TRT 1 canlı izle

Bu akşam Başkent Erivan'daki Republican Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Ermenistan-Türkiye maçı TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek.  Mücadeleyi www.trt1.net.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Ermenistan-Türkiye muhtemel 11'ler

Ermenistan: Buchnev, Hovhannisyan, Haroyan, Voskanyan, Calisir, Barseghyan, Spertsyan, Bayramyan, Shaghoyan, Zelarayan, Adamyan.

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Samet (Ozan), Çağlar, Ferdi, Cengiz, Orkun, Hakan, Cenk (Kerem), Enes.


 

Türkiye gruplardan nasıl çıkar?

Avrupa Şampiyonası finallerine gitmeyi arzu ettiğimiz grupta millilerimiz ilk 2 sıra içerisinde yer almak zorunda. 20 takımın belirleneceği grup aşamalarında son maçlar 16-21 Kasım tarihleri arasında oynanacak. İlk 2 sırayı alan takımlar adını finaller için yazdırma başarısı göterecek.


 

Diğer maç Hırvatistan'da

Türkiye'nin Ermenistan'a konuk olacağı Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki diğer maç ise Hırvatistan ile Galler arasında oynanacak. Karşılaşma TSİ 22.45'te başlayacak. Letonya ise ilk maç gününü BAY geçecek.



Jose Maria Sanchez düdük çalacak

Ermenistan ile Türkiye arasında oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ile Inigo Prieto yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mario Melero Lopez olacak.


 

Aday kadro

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edilen Tayyip Talha Sanuç, Beşiktaş'ın İstanbulspor ile oynanacağı maçta yaşadığı sakatlıktan dolayı, Abdülkerim Bardakcı da devam eden baş ağrısı şikayeti nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Ay-yıldızlıların kadrosunda yer alan futbolcular şu şekilde:

Kaleci: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Zeki Çelik (Roma), Onur Bulut (Beşiktaş), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe)

Orta saha: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Cengiz Ünder (Marsilya), Arda Güler (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Mehmet Can Aydın (Schalke 04), Orkun Kökçü (Feyenoord), Salih Özcan (Borussia Dortmund), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)

Forvet: Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Getafe), Umut Nayir (Ümraniyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.