Üsküdar’ın zenginlikleri masaya yatırılıyor

Üsküdar’ın zenginlikleri masaya yatırılıyor
Üsküdar Belediyesi tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Üsküdar Sempozyumu bu yıl 12. kez düzenleniyor.

13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek sempozyuma 165 bilim insanı katılacak. Üsküdar’ın tarihi ve kültürel zenginliğinin akademik bir platforma taşınacağı sempozyumda 3 gün boyunca çeşitli oturumlarda bilim ve sanat dünyasının temsilcileri Üsküdar’ın hem tarihini gem geleceğini masaya yatıracak.

2003 yılından beri devam eden Uluslararası Üsküdar Sempozyumlarının bu yıl 12.’si düzenleniyor. 13-14-15 Ekim tarihlerinde Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek sempozyuma 165 bilim insanı katılacak. 30’a yakın oturumun düzenleneceği Uluslararası Üsküdar Sempozyumu’nda Üsküdar’ın tarihi, kültürel ve sosyal gelişimi masaya yatırılırken, geleceğe yönelik yeni bir vizyon ortaya konulacak.

12. Uluslararası Üsküdar Sempozyumu’nun açılış etkinliği 13 Ekim Cuma günü saat 18:00’da verilecek kokteyl ile başlayacak. Açılış konferansını eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yapacağı sempozyumda açılış konserini Göksel Baktagir ve Lefâfet Türk Müziği Topluluğu “Salacak’tan Kandilli’ye Üsküdar Kokan Ezgiler”le yapacak.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.