Utku Caner Çaykara: Avcılar'da her şey kıymetli!

Utku Caner Çaykara: Avcılar'da her şey kıymetli!
CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, “Avcılar'da insanımız kadar hayvanlarımız, bitkilerimiz, tabiatımız da çok değerli. Avcılar'daki her canlı, her şey çok kıymetli. Bunun farkındayız ve bunu bilerek hareket edeceğiz” dedi.

ANIL BODUÇ- CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, Avcılar Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nu Kafeteryası'nda İstanbul Hayvan Hakları Platformu ve Avcılarlı hayvanseverlerle bir araya geldi. Avcılar'da yaşayan insanlar kadar hayvanların da çok kıymetli olduğunu anlatan Çaykara, “Avcılar'da insanımız kadar hayvanlarımız, bitkilerimiz, tabiatımız da çok değerli. Avcılar'daki her canlı, her şey çok kıymetli. Bunun farkındayız ve bunu bilerek hareket edeceğiz” diye konuştu.

Sağlıklı yaşam alanları kuracağız

Avcılar'daki sokak hayvanları için projeleri olduklarını kaydeden Çaykara, sağlıklı yaşam alanları kuracaklarını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çaykara, “Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını konuştuk, onlar için yapacağımız projelerden bahsettik. Avcılar’da doğal hayatı koruyacak, sağlıklı ve güvenli ortak yaşam alanları oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Taksicilerle sahur yaptı

Ramazan ayı dolayısıyla taksici esnafı ile sahur, Yeşilkent Mahallesi'nde yaşayan Çorumlularla da iftar yapan Çaykara, Ramazan'ın insanlığa huzur getirmesi dileklerinde bulundu. Çaykara, “Ramazan ayı, birlik ve dayanışma duygularımızın pekiştiği, kalplerimizin sevgiyle dolduğu bir aydır. Evlerimizin huzur dolu, sofralarımızın bereketli, şehirlerimizin barış içinde olmasını diliyor, dualarımızın kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun” dedi.

a2.jpg

Atatürk'ün izindeyiz

Avcılar Atatürkçü Düşünc Derneği'ni de ziyaret eden Çaykara, bu ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı; “Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını gelecek nesillere taşıyan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Avcılar Şubesi’ni ziyaret ettik. Dernek üyelerinin sorularını yanıtladık, ilçemiz için yapacağımız çalışmalardan bahsettik. Atatürk’ün izinde Cumhuriyet değerlerini her zaman savunacak ve devrimlerinin ışığında bir gelecek inşa etmek için durmadan çalışacağız.”

İlgili Haberler

Kaynak:ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.