Uyuşturucu ticareti yapan şüpheli yakalandı: Şüphelinin birçok suç kaydı çıktı

Uyuşturucu ticareti yapan şüpheli yakalandı: Şüphelinin birçok suç kaydı çıktı
Bir evde, uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit edilen şüpheli "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üsküdar'da, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Birçok suçtan kaydı bulunan şüphelilerin evinde yapılan aramalarda, 2 kilo 35 gram Skunk, 39 bin 750 lira para ve hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında başlattığı çalışmada, Üsküdar Ferah Mahallesi'nde bir evde, uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. İncelemeler sonucunda 12 Ocak Cuma günü adrese düzenlenen operasyonda, T.Ö. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda, 2 kilo 35 gram Skunk uyuşturucu madde, 39 bin 750 lira para ve hassas terazi ele geçirildi. Şüphelinin "Kişilerin Hayatını ve Sağlığını Tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Yapma veya Satma, Uyuşturucu Madde Bulundurmak ya da Kullanmak ve Tehdit" suçlardan kaydı olduğu belirlendi. Şüpheli "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.