Yağmur kaç gün sürecek? Uzmanlar tarih verdi...

Yağmur kaç gün sürecek? Uzmanlar tarih verdi...
Haftaya sağanak yağmurla başlayan megakentte yağışlı havanın kaç gün etkili olacağı merak ediliyor.

İstanbullular haftanın ilk iş günü olan 4 Aralık Pazartesi sabahına kuvvetli sağanak yağış ile başladı. Kentin farklı ilçelerinde yağmurlu hava etkisini gösterirken, hava tahmini uzmanlarından önümüzdeki günlere ilişkin değerlendirmeler de geldi.

Güneşsiz günler başlıyor!

Hava tahminleri ile bilinen Hava Forum sosyal medya hesabı, İstanbul’da tam 7 gün boyunca güneşin görünmeyeceğini açıkladı. Kentte bir hafta boyunca kapalı ve gri bir havanın etkili olacağını açıklayan sayfa, bulutların güneşin görünmesini engelleyeceğini belirtti.

İstanbul'da bu hafta hava nasıl olacak?

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise İstanbul’un 5 günlük hava tahmin raporunu paylaştı. Kentte 5 Aralık Salı gün yağmur beklenmezken, 6 Aralık Çarşamba ve 7 Aralık Perşembe günlerinde ise megakentte yeniden yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. 8 Aralık Cuma ve 9 Aralık Cumartesi günleri de MGM İstanbul’da yağışlı bir havanın görüleceğini belirtiyor.

Bu tarihe dikkat!

Hava tahmini yorumcusu Kerem Ökten de kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul’da beklenen asıl yağışlı havanın 6 Aralık Çarşamba gününden itibaren etkili olacağını ifade etti. Ökten Çarşamba gününden itibaren etkili olacak kuvvetli yağışların soğuk havayı da beraberinde getireceğini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.